Mencari Seks Di MySpace

Buzz this
PAGI yang membosan kan aku cuba selak menyelak di Myspace aku walaupun waktu tersebut aku tengah berkerja. Aku buka Myspace mana taw kan ada orang comnt aku tidak balas lagi. Buka buka myspace, ada lar 2,3,4 comnent dari kawan aku bertanya khabar berita aku. Sesudah membalas coment kawan kawan aku nie, aku tengok "Stream" status friend myspace aku. Tiba muncul status dari friend aku yang mencari seks menggunakan myspace. Siap bagi no talifon lagi. Entah betul ke x no telefon tu.. Aku cuba nak try dail UNTUK KEPASTIAN. Call call pangilan tidak dijawab. waa... jantan jantan yang kemaruk seks bebas maybe akan kene AIDS oleh betina sial tu. sila sila lar call betina tersebut. igt aku pesan akhirat nanti korang tanggung balanya. PHM!!



click picture untuk besar punya!!.. 


TIDAK SANGKA aku banyak jugak orang coment status dia kan.. Jantan katakan. haha.. so. sapa sapa nak cari dosa g la tepon betina tersebut. 

Lepas 3 4 minit kemudian, aku buka bertambah tambah +++ coment dari jantan jantan yang tanya pasai betina tu. adoi.. Senang nak wat keje pelacuran kan tambah tambah pulak ada it dunia tiada sepadan nie kan.



p/s: bertaubat lar wahai umat manusia ooiii...

5 comments:

kenwooi said...

weird.. lol..

kenwooi.com

YunK said...

zaman sekarng

Anonymous said...

Thanks for οnеs marvelous pοsting!

ӏ genuinely enϳoyeԁ reading it, you hаppen to be a greаt author.
I will ensure that I bookmark уour blog аnd will come back dоwn the rοad.
I want to encourage уou tο dеfinitelу cοntinuе уоur great wrіtіng, have a nice morning!


Feel free to visit mу homеρage
:: http://chaupal.Biharfoundation.in/groups/what-is-rhinoplasty-surgery/

Anonymous said...

Thank you a lot for sharing this with all folks you actually
understand what you're talking about! Bookmarked. Please additionally visit my website =). We can have a link alternate arrangement between us

Also visit my weblog - jackpot 6000

Anonymous said...

alwayѕ i used tо reaԁ smaller posts ωhich аlso сlear
their motiνe, anԁ that іs also hаppеning with thiѕ parаgraph ωhіch I am reaԁing now.



Also vіsit my pagе: rhinoplastу surgery ()

Post a Comment