Kenapa Anda Patut Melancong Ke China

Buzz this



Kepada sesiapa yang mahu menenangkn diri, otak, minda dan honeymoon yang relax dan tidak mahu sesiapa kacau, destinasi yang aku suggest kat korang iaitu China. Sbb apa aku suggest china? Kita sama lihat picture picture yang diterbang khas dari china.. hehe.






























p/s : Tidak Sangka bukan?

10 comments:

hanna said...

very nice picta!
(^.^)

MrDzy said...

pernah ke melancong ke sana?

lilcute_girl said...

wow amazing!! cantinye panorama dia...

kenwooi said...

i've never been to china.. one day! =D

e~car182 said...

bila lah ada rezeki nak prgi china,,
huu~

Amanina said...

indahnya ciptaan Allah.

btw, korea pun cantik jugak. :D

YunK said...

pas nie nak wat cete pasai korea lak

Pert Doherty said...

aku pnh pg.. tp xbest sgt. pg beijing..

tp yg lg xbest pasal hancing.. kt sana tandas xde paip.. pki tisu.. adoi.. sgup aku tahan kencing smpi hotel.. haha

Anonymous said...

hebatnya sang pencipta....otai habis

Pojiepooh Abdullah said...

wooo woooo bestnya China!!
best lagi kalau dapat berjimat dengan Flexiroam :)

Post a Comment